(video) Opel anunţă! Sub-brandul GSe este reintrodus pentru modelele dinamice

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

GSe – trei litere cu o conotație foarte clară pentru clienții Opel: modele foarte echipate, sportive. Astăzi, având în vedere planul clar al producătorului de automobile german de a oferi o versiune electrificată a fiecărui model din portofoliu până în 2024 și de a fi un brand complet electric în Europa până în 2028, Opel reînvie și redefinește GSe ca un nou sub-brand de vârf de gamă!

Spre deosebire de experiența din trecut, când eticheta era abrevierea a „Grand Sport Einspritzung” (Grand Sport Injection) pe modele precum Commodore GS/E și Monza GSE, aceasta va avea un nou sens în viitor.

„Sunt foarte bucuros să anunț revenirea GSe ca sub-brand sportiv de vârf în viitorul imediat. Ne-am inspirat încă o dată din moștenirea noastră bogată – așa cum am făcut pentru noul nostru design îndrăzneț și pur, aclamat de critici – și i-am dat o notă modernă. În viitor, eticheta GSe nu va semnifica doar mașini dinamice, distractive de condus, ci și pentru „Grand Sport electric”, în deplină aliniere cu planurile noastre ambițioase de a deveni o marcă complet electrică.”

Florian Huettl, CEO Opel

Pe lângă aspectul atletic bazat pe designul premiat al Opel, viitorii clienți GSe pot aștepta cu nerăbdare o configurație a șasiului pentru a oferi un nivel ridicat de distracție și implicare la volan. Și, ca toate modelele Opel, gama GSe vor fi „Autobahn proof” datorită testelor ample pe autostrăzile germane. Simultan, modelele GSe vor combina aceste valori cu opțiunea de mobilitate locală fără emisii, redefinind astfel performanța Zeitgeist.

Cel mai recent, Opel a prezentat Manta GSe, o interpretare modernă a legendarului Manta din 1970. Arată cât de atemporale sunt liniile din 1970 și astăzi. Ceea ce era sculptural și simplu în urmă cu o jumătate de secol se potrivește și astăzi perfect cu filosofia de design Opel. Este nevoie de o atitudine puternică, clară și începe cu încredere un nou viitor: electric, fără emisii la nivel local – plin de emoții.

Opel Manta GSe este, de asemenea, un omagiu adus frumosului Manta A, care a inspirat cel mai recent design frontal de marcă – Opel Vizor – care integrează organic într-un singur modul grila, sistemul de iluminare și emblema mărcii Blitz. Toate modelele Opel noi sunt echipate cu Vizor.

Multi-premiatul Manta GSe urmează, de asemenea, traseul „pur și simplu electric” al Opel către electrificarea mărcii, fie ca autoturism, fie ca vehicul comercial ușor. Fiecare model Opel va fi electrificat până în 2024, iar clientul are deja de ales între 12 modele electrificate astăzi, de la hibride plug-in precum Grandland și Astra până la vehicule electrice cu baterie completă.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/