(video) David Coulthard a fost văzut conducând al său Valkyrie prin Monaco. De ce purta o pereche de căști pe cap

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

David Marshall Coulthard, un fost pilot de curse britanic din Scoția, devenit ulterior prezentator, comentator, jurnalist și gazdă a unor interviuri luate imediat după sfârșitul curselor de Formula 1, și-a primit de curând al său Aston Martin Valkyrie. Iar acum, în vacanța de vară pentru toți cei implicați în Marele Circ, și-a luat fiul și a venit cu acest hypercar în Monaco.

Acest Valkyrie Coupe este al 86-lea dintr-un total de 150 care vor exista și este finisat în Marina Blue cu un interior îmbrăcat în Alcantara de culoare albastră deschisă.

Atât șoferul, cât și pasagerul său, au fost văzuți purtând căști cu microfoane în timpul deplasării. De ce? Motivul ar fi unul simplu: la deplasări cu viteze reduse, sunetele produse de motorul electric și, la sarcini mai mari, de turații nu înalte ale motorului pe benzină care se aprinde, sunt destul de incomode și câteodată asurzitoare, astfel că ocupanții nu se pot auzi bine unul pe altul dacă poartă un dialog.

Iar dacă în Valkyrie, fiind o mașină stradală, sunetul produs de motor e mai “temperat” din cauza reglementărilor, atunci ascultați aici ce se aude în interioul unui Valkyrie AMR Pro care nu are limite la acest capitol!

Aston Martin Valkyrie a participat și în acest an la Festivalul de Viteză de la Goodwood:

David Coulthard a confirmat încă în 2019 că a plasat comenzi atât pentru modelul Aston Martin făcut în colaborare cu Red Bull Racing și dotat cu tehnologii din Formula 1, cât și pentru cel pregătit de Mercedes-AMG care are la propriu un motor de monopost F1.

DC a participat în 15 sezoane de Formula 1 între anii 1994 și 2008, în calitate de pilot al echipelor Williams, McLaren și Red Bull, reușind în această perioadă să participe în 246 de starturi, să obțină 12 poziții pole, să câștige 13 curse și să urce de 62 de ori pe podiumuri.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/