Elon Musk, “deranjat” de cuvântul Turbo în denumirea noului Porsche Taycan

Elon Musk, CEO-ul Tesla, s-a arătat “deranjat” printr-un mesaj pe pagina sa de Twitter că Porsche a folosit un cuvânt incompatibil pentru a-şi numi primul său electromobil. De fapt a fost o glumă, spunând că “acest cuvânt Turbo nu înseamnă ceea ce crezi că face”.

Utilizarea cuvântului Turbo este unul comun în gama de produse Porsche, dar astfel de vehicule au de regulă un motor turbo sub capotă. Pur electricul Taycan nu are nici un astfel de motor şi nici vreo turbină, ci face uz doar de motoare electrice de înaltă performanţă.

Um @Porsche, this word Turbo does not mean what you think it does

— Elon Musk (@elonmusk) September 5, 2019

Pentru ca Porsche să nu se dea prea mult timp mare şi tare, prin folosirea acestei “soluţii” de marketing şi prin recordul său stabilit pe Nurburgring, în segmentul sedanurilor electrice de serie în premieră, Elon Musk a mai spus că aduce Tesla Model S săptămâna viitoare pe circuitul german.

Acum, având un timp de referinţă, cel mai probabil va încerca să bată timpul lui Taycan, folosind cea mai extremă “armă” din dotare – modelul P100D (773 CP/967 Nm). Aşteptăm rezultatul.

Model S on Nürburgring next week

— Elon Musk (@elonmusk) September 5, 2019

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/