Escrocherie: Se dădeau medici, sunau şi spuneau că apropiații au fost vinovați de producerea unor accidente rutiere

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un grup infracțional specializat în comiterea escrocheriilor a fost destructurat de polițiștii capitalei. Bănuiţii, trei femei și doi bărbați de naționalitate străină, se dădeau drept medici și contactau victime aleatoriu, folosind un număr necunoscut, la telefonul fix și, sub pretextul că apropiații lor au produs un accident rutier în urma căruia a avut de suferit o persoană, solicitau mijloace bănești pentru achitarea serviciilor medicale. 

Şi unii concetăţeni au căzut în plasă! Grupul este suspectat în opt cazuri de escrocherie, cu un prejudiciu de aproximativ 40.000 de euro! Unul dintre suspecți, un bărbat de 58 de ani, domiciliat în Chișinău, a fost plasat în arest pentru 30 de zile. Ceilalți membri urmează a fi identificați și reținuți.

Pentru infracțiunea comisă, suspecții riscă amendă în mărime de la 42.500 la 67.500 de lei sau închisoare de la 2 la 6 ani. Acțiunile de documentare au fost efectuate de polițiștii de la Buiucani, sub conducerea Procuraturii, Oficiul Buiucani.

În acest context, vă recomandăm să analizați și verificați veridicitatea informațiilor, datelor și link-urilor pe care le primiți, pentru a nu deveni ținta infractorilor!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/