Familia regală din Arabia Saudită a comandat un sedan Rolls-Royce special (foto)

Compania Rolls-Royce a construit într-un singur exemplar un sedan Ghost, în interiorul căruia au fost încrustate 41 de diamante. Automobilul a fost comandat de familia regală din Arabia Saudită şi a fost numit Ghost Red Diamond.

Rolls-Royce-Ghost-Red-Diamond-Edition-1

Pe lângă pietrele preţioase, automobilul a primit inserţii decorative din lemn şi nişte scaune tapiţate cu piele de culoare bej. Cu acelaşi material, însă de culoare roşie, a fost acoperit volanul, planşa de bord şi tunelul central.

Rolls-Royce-Ghost-Red-Diamond-Edition-4

Caroseria sedanului a fost vopsită într-o culoare roşie specială, iar capota, grila radiatorului şi montanţii frontali se contrastează printr-o culoare specifică diamantelor.

Pe praguri au fost aplicate însemne cu denumirea modelului şi cu o dovadă scrisă că automobilul a fost asamblat manual şi într-un singur exemplar în Goodwood.

Rolls-Royce-Ghost-Red-Diamond-Edition-3

Deocamdată nu se cunoaşte dacă unitatea de propulsie a suferit modificări. În mod standard, Ghost este dotat cu un benzinar V12 de 6.6 litri, care generează 570 de CP. Până la 100 de km/h, automobilul cu patru uşi accelerează timp de 4.9 secunde, iar viteza maximă este limitată la 250 km/h.

Rolls-Royce-Ghost-Red-Diamond-Edition-2

Rolls-Royce-Ghost-Red-Diamond-Edition-5

Rolls-Royce-Ghost-Red-Diamond-Edition-6

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/