(video) Ocoleşti limitatoarele de viteză ca şi tipul din imagini? Ai grijă pentru că te poţi pomeni într-o situaţie similară

Într-o ţară unde există legi bune şi funcţionale, dar şi unde marea majoritate a cetățenilor se respectă reciproc şi au bunul simţ chiar şi în cele mai neînsemnate lucruri, celor care conduc autovehicule pur şi simplu le-ar fi incomod sau ruşine să încalce regulile de circulație, dar mai ales în public. În Moldova însă, indiferenţa şi mândria îi strică pe unii automobiliști.

Anume de aceste lucruri a dat dovadă şoferul din imagini, care a fost lovit de karmă instant. Deplasându-se pe strada Vadul lui Vodă, acesta a decis să nu fie ca ceilalţi “nătângi” care reduc din viteză pentru a trece peste limitatoarele instalate pe carosabil, ci pur şi simplu să-l ocolească pe cel de la intersecţia cu strada Maria Drăgan, dacă tot pe contrasens nu exista să se apropie vreun impediment.

Ce a urmat puteţi vedea şi singuri. Cel mai probabil fiind foarte concentrat pe manevra ilegală nici nu a observat cum la doar câţiva metri se apropia pe contrasens un echipaj INSP, al cărui girofar a fost inclus fără întârziere.

Acum imaginaţi-vă câte încălcări de genul acestora s-ar documenta zilnic dacă pe străzile din Chişinău ar patrula şi echipaje în maşini civile….

VIDEO: facebook.com/axell.levitsky

Vezi şi:

https://autoblog.md/stiai-ca-politia-romana-are-masini-sub-acoperire-reactia-unui-moldovean-tras-pe-dreapta-in-iasi-de-catre-un-astfel-de-echipaj/
https://autoblog.md/video-de-retinut-numarul-masinilor-de-politie-sub-acoperire-din-ungaria-a-crescut-la-40/
https://autoblog.md/video-instant-karma-cum-un-echipaj-de-politie-a-oprit-imediat-un-sofer-dupa-manevra-sa-ilegala/

Cmentariile sunt închise