(foto/video) 16 autovehicule implicate! Detalii de la IGSU despre accidentul în lanţ de pe strada Vasile Alecsandri

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a făcut publice detalii despre accidentul care a avut loc în această după amiază pe strada Vasile Alecsandri 143.

Primul apel la 112 a fost recepționat la ora 13:30.

S-a constatat la faţa locului că un autobuz de pe ruta 47 a lovit 15 autovehicule parcate în zonă, câteva în imediata apropiere de unde stătea şi mai multe în locul unde s-a oprit. Trei automobile din cele 15 se aflau în trafic. Autobuzul nu avea la bord niciun pasager şi nici şoferul care şi-ar fi luat o pauză.

Urmează să se stabilească de specialiști, dar cel mai probabil din cauza cedării frânelor sau pentru că nu s-a inclus cea de mână, autovehiculul de câteva tone s-a deplasat cu spatele absolut necontrolat pe o distanţă de 300 de metri!

În urma accidentului au avut de suferit doar trei persoane care se aflau în preajmă, printre care un tânăr şi o tânără, ambii în vârstă de 21 de ani. Pompierii le-au acordat primul ajutor şi ulterior au fost predate medicilor pentru îngrijiri calificate.

Salvatorii au mai efectuat decuplarea bornelor de la trei autovehicule afectate și au intervenit pentru stingerea unui vehicul implicat în accident. Circumstanțele celor produse urmează a fi stabilite.

FOTO: IGSU

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/