(video) Carambol în centrul Chişinăului! Un autobuz de linie căruia i-au cedat frânele a avariat în lanţ circa 15 maşini

2

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉

update 16:44

update 15:12

update 14:52


13:49, ştire iniţială

Grav accident de circulaţie pe strada Vasile Alecsandri din capitală. Un autobuz de linie fără pasageri, căruia i-ar fi cedat mecanismele de frânare, a lovit mai multe automobile care l-a rândul lor au intrat în contact unele cu altele. Preliminar ar fi vorba despre aproximativ 15 autovehicule în total.

Circulaţia a fost blocată temporar pe un sens. Deocamdată nu se cunoaşte nimic despre careva victime. Revenim cu detalii oficiale!

Martorii spun că totul s-a întâmplat în preajma intersecției cu strada Grigore Ureche. Autobuzul a pornit din loc fără șofer şi a intrat atât în câteva automobile din trafic, cât şi în câteva parcate la marginea carosabilului. Cel puţin unul a luat foc.

VIDEO: martor ocular AutoBlog.MD
VIDEO: martor ocular
VIDEO: martor ocular
VIDEO: martor ocular
VIDEO: t.me/chsvteme

2 Comentarii
  1. […] (video) Carambol în centrul Chişinăului! Un autobuz de linie căruia i-au cedat frânele a avaria… […]

  2. […] din capitală, care are în automobil două camere de bord, a făcut publice imagini cu momentul accidentului de pe strada Vasile Alecsandri. Momentul este cu adevărat viral, din motiv ce autobuzul pare să se mişte în trafic pe […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata