(video) Noul Renault Espace are un imens plafon panoramic de sticlă, mai mare decât oricare altul

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Pe măsură ce Renault dezvăluie treptat noul său Espace, ceea ce vedem acum este interiorul mașinii, prezentându-ne un imens plafon panoramic de sticlă. Acesta este ultimul teaser înainte ca noul Espace să fie dezvăluit integral la mijlocul zilei de 28 martie 2023.

După ce a fost denumit oficial Espace și după dezvăluirea imaginilor exterioare ale SUV-ului spațios cu cinci sau şapte locuri, într-un joc de lumini și umbre, Renault aduce acum în lumina reflectoarelor experiența de la bord.

A șasea generație Espace rămâne fidelă spiritului predecesorilor săi și continuă să ofere pasagerilor o experiență de condus confortabilă și spațioasă. Una dintre cele mai noi caracteristici îi este plafonul panoramic de sticlă, unul mai mare decât oricare altul de pe piață!

Imensul plafon, fără careva panouri suplimentare, lasă lumina soarelui să pătrundă printr-o suprafață de peste un metru pătrat, deoarece măsoară 1.33 metri în lungime și 0.84 metri în lăţime, oferind pasagerilor de pe cele trei rânduri un interior mai luminos și, prin urmare, o experiență de condus mai plăcută.

Urmează să aflăm peste o săptămână dacă se va monta standard pe noul Espace sau este o opţiune.

Apropo, teaserul ne mai confirmă faptul că designul interior va fi practic similar cu al lui Austral. Respectiv, pe bord va avea noul cockpit OpenR.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/