(foto) Renault dezvăluie silueta noului Espace. Se confirmă un zvon

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

După anunțul public al denumirii sale, Renault dezvăluie două siluete ale viitorului său SUV, care va pune la dispoziţie cinci sau şapte locuri. Mixul de lumină și întuneric indică designul exterior al noului Espace și lungimea sa totală.

Se confirmă astfel zvonul că va fi practic un Austral, doar că mai lung. Mai există o idee că va fi în paralel şi un succesor pentru Koleos.

Noul model oferă un design atletic cu o siluetă frontală pronunțată. În lateral, suprafața vitrată se întinde la maximum spre spate, contribuind la aspectul zvelt și la eleganța vehiculului. Spatele este prelungit de un spoiler situat în linia plafonului.

Fidel tendințelor actuale, a șasea generație Espace prezintă proporții potrivite cu cerințele unei lumi în schimbare. Mai compact cu 14 cm, încă se mândrește cu o lungime interioară de 2.48 m (inclusiv cu al 3-lea rând), puțin mai mult decât la generația actuală.

Nu există nicio îndoială, noul Espace are aceeași genetică de succes cu a predecesorilor săi: oferă o călătorie confortabilă pe distanțe lungi pentru un număr de până la şapte pasageri.

Noul Renault Espace îşi va marca premiera mondială la începutul primăverii anului 2023.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/