(video) Noul Renault Austral în Moldova. Preţul de start al modelului, dar şi al celui mai bine dotat

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Noul Renault Austral a ajuns oficial în Republica Moldova în a doua jumătate a lunii februarie, fiind deja disponibil pentru a fi admirat în showroomul din Chişinău, de a fi testat şi de cumpărat. Înlocuitorul lui Kadjar are un preţ de start de 25.600 de euro.

Noul Renault Austral este un vehicul de ultimă generație, high-tech, spațios, confortabil și înglobează strategia Renaulution de a recuceri segmentul C. Aflat în inima segmentului C-SUV, este potrivit pentru uz privat la fel de mult ca pentru cel profesional și este un simbol de statut distinctiv.

Sistemele sale eficiente de propulsie E-Tech Full Hybrid îndeplinesc cerințele TCO (Total Cost of Ownership) ale celor mai exigenți administratori de flotă și se potrivesc deopotrivă clienților privați care doresc să gestioneze mai bine cheltuielile și să evite constrângerile legate de încărcarea bateriei.

Noul Austral mai este şi pionierul noii politici de design de la Renault.

Pentru a oferi clienților o experiență de conducere premium, care combină vitalitatea și eficiența, Renault a echipat noul Austral cu un grup motopropulsor E-TECH Full Hybrid de nouă generație, de 160 sau 200 CP. Acest grup motopropulsor este bazat pe o tehnologie inovatoare și include un nou motor turbo pe benzină de 1.2 litri, cu trei cilindri, care furnizează 96 kW (130 CP) și 205 Nm. Este combinat cu un nou motor electric, o baterie litiu-ion (2 kWh/400 V) și o cutie de viteze inteligentă multi-mode care oferă 15 combinații diferite, dintre care două sunt în modul 100% electric.

Consumul său, începând de la 4.6 l/100 km și emisiile de CO2, începând cu 104 g/km, sunt de neegalat în categorie, fără a sacrifica plăcerea de a conduce.

Alte două sisteme de propulsie Mild Hybrid completează gama de motorizări 100% hibridă:

  • Mild Hybrid advanced, o premieră în gama Renault, care combină noul motor turbo pe benzină cu injecție directă de 1.2 litri, cu trei cilindri, cu o baterie litiu-ion de 48V și un alternator de pornire. Cu acest grup motopropulsor cu transmisie manuală (130 CP), noul Austral oferă șoferilor o experiență fără cusur, împreună cu cel mai mic consum și emisii de CO2 din categorie (de la 5.2 l/100 km și 118 g/km). Altfel spus, acest grup motopropulsor reprezintă o alternativă la motoarele diesel de ultimă generație.
  • Grupul motopropulsor Mild Hybrid de 12V, care furnizează 140 sau 160 CP, are un motor turbo pe benzină de 1.3 litri, cu patru cilindri și injecție directă, cuplat la o cutie de viteze manuală sau automată X-Tronic. Consumul începe de la 6.1 l/100 km și emisiile de CO2 de la 138 g/km.

Noua gamă Austral cuprinde trei niveluri de echipare: Equilibre, Techno și Iconic. Ultimele două sunt disponibile și în versiunea esprit Alpine – o premieră în gamă, care își ia stilul incomparabil din ADN-ul sportiv al mărcii Alpine. Designul său distinctiv completează atractivitatea noului Austral cu o lamă sport gri satinat pe bara frontală, jante din aliaj Daytona de 20 inchi, stopuri irizate 3D, tapițerie din Alcantara accentuat de cusături albastre și volan din piele Nappa, prevăzut cu accente albastre, albe și roșii, printre altele.

Noul Renault Austral are până la 32 de sisteme de asistență a șoferului care acoperă trei categorii, garanții ale securității și confortului: conducere, parcare și siguranță. Ar mai fi de notat că noul crossover folosește 4CONTROL Advanced, a treia generație a sistemului cu patru roți directoare de la Renault, care este perfecționat continuu de 15 ani.

Vezi în cele ce urmează lista completă de preţuri, motorizările valabile pentru ţara noastră şi dotările incluse în fiecare echipare:

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata