(foto) A început evacuarea automobilelor abandonate! Iată în ce sector au fost ridicate primele

Pretura sectorului Buiucani al municipiului Chişinău anunţă că a început să se ocupe de maşinile abandonate sau lăsate de mult timp fără supraveghere în spaţiul public. Fără să mai fie pierdut timp pe găsirea proprietarilor, autorităţile mai nou le evacuează “forţat”.

Anunţul a fost făcut de însuşi pretorul sectorului, Vadim Brînzaniuc, care spune că doar în sectorul unde este responsabil a identificat deja peste 20 de unități de transport uitate de ani de zile pe străzi sau în interiorul curților blocurilor de locuință. Multe din ele servesc drept depozit pentru gunoi, altele loc de adăpost pentru persoanele fără un loc de trai.

În această dimineaţă au fost evacuate două unități de la adresa str. Calea Ieșilor, 16/3. Se menţionează că mașinile vor fi depozitate pe teritoriul ÎM “Prestări servicii locative Buiucani” (str. Ion Neculce, 30), iar proprietarii le vor putea ridica doar după ce vor achita toate costurile suportate pentru evacuarea lor.

Lăsăm aici postarea pretorului pentru ca să puteţi şi voi adăuga în comentarii locaţii unde ştiţi că se află astfel de maşini 🙂

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

https://autoblog.md/moldova-masinile-parcate-neregulamentar-vor-fi-evacuate-de-companii-private-mai-pregateste-modificarea-legii/

https://autoblog.md/video-cel-mai-rapid-evacuator-din-lume-iti-ridica-masina-intr-un-minut-daca-ai-parcat-ilegal/

(foto) Încă o stație de încărcare a mașinilor electrice sau hibride în Chișinău

Cmentariile sunt închise