in ,

LOLLOL AngryAngry WTFWTF OMGOMG COOLCOOL LoveLove

(foto) A plecat cu fanii lăsând-o arzând! Proces penal pe numele tânărului care şi-a incendiat maşina lângă Hruşova

Detalii suplimentare ne-au fost comunicate de poliţie în privinţa situaţiei de ieri, când un tânăr şi-a incendiat automobilul intenţionat pentru a căpăta faimă pe reţelele de socializare. Conform informaţiilor oficiale, totul s-a întâmplat în după amiaza zilei de ieri, 28 februarie.

Ofiţerul de presă al IP Criuleni, Elena Băetrău, ne-a putut comunica că s-a aflat despre cele întâmplate în urma unui apel la 112, prin care un concetăţean a semnalat despre faptul că pe traseul Criuleni-Chișinău, la intrare în satul Hrușova din raionul Criuleni, arde un automobil marca BMW.

La fața locului s-au deplasat echipajele de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliţie Criuleni, precum și o echipă de pompieri al USP Vadul lui Vodă, care în scurt timp au lichidat incendiul, constatând că unitatea de transport a fost incendiată intenționat.

Şi după cum am intuit, ceea ce ne-a fost confirmat şi de poliţie, protagonistul situaţiei şi fanii săi au plecat de la faţa locului într-un mod total iresponsabil, lăsând maşina să ardă!

Astfel, pe numele proprietarului maşinii, a fost pornit un proces penal în cadrul căruia, acțiunile ultimului, urmează a fi examinate conform prevederilor art. 287 Cod Penal al RM “Huliganismul”. Respectiv, în cadrul procesului penal iniţiat, autorităţile urmează să decidă cum va fi el pedepsit: penal sau contravențional.

Vezi şi: