(foto) A trecut deja pe anvelopele de vară? Un şofer a derapat şi a intrat într-un camion pe traseul Chişinău-Hînceşti

Un accident de circulaţie s-a produs astăzi pe traseul Chişinău-Hînceşti, fiind implicat un autoturism şi un camion. Urmările acestuia au fost surprinse de un alt automobilist, care a intuit că sedanul avea deja instalate anvelope de vară.

 

Cei care aveți deja anvelope de vară, stați vă rog acasă!!! Sunteți mai periculoși decît COVID-ul!!!

Posted by Marin Aftenii on Friday, 12 March 2021

La fața locului s-au deplasat angajații poliției pentru a documenta cazul. S-a stabilit că pe traseul menţionat, la km 25, un automobil marca BMW, fiind condus de un bărbat în vârstă de 34 ani, locuitor al raionului Cantemir, a pierdut controlul volanului pentru că nu a ținut cont de starea meteo şi de condiţiile carosabilului.

El a derapat intrând pe contrasens, acolo unde s-a lovit frontal cu un autocamion MAN, care se deplasa regulamentar, fiind încărcat cu pietriș. Maşina de mare tonaj era condusă de un bărbat în vârstă de 67 de ani, locuitor al raionului Cahul.

Ambii șoferi au fost testați alcoolscopic, însă rezultatele au fost negative. Conducătorii auto nu au avut nevoie de careva îngrijiri medicale.

Poliția investighează toate circumstanțele producerii accidentului rutier și va stabili sancţiunea pentru persoana care va fi găsită vinovată. Informațiile ne-au fost comunicate şi confirmate de către Ofițerul superior de presă al IP Hîncești Cristina Vicol.

https://autoblog.md/vremea-se-raceste-in-moldova-se-anunta-precipitatii-sub-forma-de-lapovita-si-ninsoare/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/