Scapă de ambuteiaje! Poţi folosi acum str. Studenţilor pentru a ajunge rapid dintr-un sector în altul

Primăria municipiului Chişinău informează că lucrările de reparație a străzii Studenților, în perimetrul str. N. Dimo și str. M. Sadoveanu, au fost finalizate! Intervenția pe artera menționată s-a desfășurat pe parcursul lunii august, timp în care s-au reabilitat circa.11 000 metri pătrați de drum.

Lucrările au constat în lărgirea și asfaltarea părții carosabile, precum și montarea bordurilor. Costul lucrărilor este de 4.962 milioane de lei.

Reabilitarea străzii Studenților se înscrie în Programul municipal de întreținere a drumurilor, iar lucrările au fost îndeplinite de Î.M. “Exdrupo”. Mai este necesar de menționat că pe partea dreaptă a drumului, în direcția spre sectorul Ciocana, vor fi amenajate trotuare.

De asemenea, strada Studenților este iluminată și mai nou semaforizată la intersecția cu str. N. Dimo!

Administrația publică locală Chișinău face apel către automobiliști de a utiliza, în orele de vârf, dimineața și seara, tronsonul str. M. Sadoveanu – str. N. Dimo, pentru a decongestiona traficul pe str. Alecu Russo, care face legătura între sectoarele Ciocana și Râșcani!

În prezent mai sunt în reparație străzile: Socoleni, N. Zelinski, C. Vârnav. Pe parcursul verii au fost reabilitate străzile: Ialoveni, V. Scutari, E. Coca, bd. Traian și str. P. Rareș. Acestea sunt parte a Programului municipal 2019 de reabilitare a infrastructurii rutiere de pe 10 străzi din capitală, iar bugetul prevăzut în acest scop este de 36 milioane de lei.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/