in , ,

AngryAngry OMGOMG

(foto) Accident ca în filmele de groază în raionul Teleneşti. Un autoturism a fost străpuns de parapet

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

Un accident de circulaţie grav s-a întâmplat în seara zilei de ieri pe traseul național Bălți-Sărăteni, în jurul orei 18:00. La ieșirea din localitatea Sărătenii Vechi din raionul Telenești, un automobil de model Opel Astra a derapat de pe carosabil şi a fost nevoie de o intervenţie urgentă pentru că existau informaţii preliminare despre persoane traumatizate.

Conform datelor care ne-au fost furnizate de Elena Băetrău, ofiţer de presă al Inspectoratului de Poliţie Teleneşti, automobilul era condus de un bărbat în vârstă de 30 de ani. Derapând în circumstanţe deocamdată necunoscute, acesta a intrat într-un parapet de la marginea drumului, bara metalică străpungând maşina efectiv.

Din fericire nimeni altcineva nu se mai afla în autovehicul, obiectul trecând ca prin minune pe lângă corpul şoferului. Acesta a rămas în viaţă şi a fost transportat la Spitalul Raional Teleneşti pentru a primi îngrijiri medicale.

Fotografiile de la faţa locului ne mai arată că impactul a fost atât de puternic, încât până şi panoul de bord a fost aruncat afară din maşină, acul vitezometrului blocându-se la ultimele cifre. A fost nevoie şi de intervenția pompierilor pentru careva lucrări de descarcerare.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Iti place articolul?

-1 Points
Upvote Downvote