(video) Noul Audi RS Q8, fără camuflaj! Iată cum ar putea arăta noul RS 7 şi eventual un RS 6 Sedan

0

Noul Audi RS Q8, vârful de gamă printre SUV-urile mărcii, a fost surprins acum câteva ore la o sesiune de teste pe circuitul Nurburgring. Exemplarul avea o livrea specifică cu numeroase accente roşii – culoare folosită de divizia Audi Sport.

Fiind văzut fără a mai avea ceva de ascuns, cu forme similare noului design introdus de Audi RS 6 Avant, putem constata că premiera îi este foarte aproape.

Vezi şi: (video) Test Drive: Audi Q8 50 TDI quattro – premieră!

Iată testele pe care le-a efectuat înainte de a ieşi în faţa lumii cu o nouă „haină”:

Din informaţii preliminare aflăm că SUV-ul coupe va ocupa o nişă între actualele Porsche Cayenne Turbo şi Lamborghini Urus, cunoscând bine că toate au la bază aceeaşi platformă. Deosebiri de un SQ8 vor fi destule, în parte prin noi bare de protecţie cu prize de aer proeminente, anvelope cu profil redus şi cu jante impunătoare de 22 de inci, terminaţii de eşapament ovale şi mecanisme de frânare performante cu etrieri de culoare roşie.

Interiorul va conţine aceleaşi dotări şi opţiuni de personalizare pe care le-a primit noul Audi RS 6 Avant şi sub capotă se va păstra cel mai probabil aceeaşi „reţetă”.

Amintim că Audi a anunţat mai devreme tocmai şase maşini din linia RS, pregătite pentru debut până la sfârşit de an. Una deja a fost prezentată. Iată cum ar putea arăta noile RS 7 Sportback şi RS 6 Sedan pe nişte imagini render, ultimul care va rămâne doar în vise pentru că germanii nu îl mai produc din 2010 şi nu o vor mai face în viitor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata