(foto) Accident grav la intrarea în orașul Hîncești. Se anunță despre șase victime duse la spital, inclusiv minori

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update 17.01.2024) Potrivit surselor hn24.net, conducătorul Daciei Sandero a pierdut lupta pentru viață din cauza traumatismelor primite.


(update) Șase persoane au ajuns la spital: conducătorii auto, alături de o femeie și trei minori din Sandero. Informația a fost rectificată de IP Hîncești.


Polițiștii Inspectoratului de Poliție Hîncești au fost sesizați în după amiaza zilei de astăzi, precum că la periferia municipiului Hîncești s-a produs un accident rutier cu implicarea a două mijloace de transport. Apelul la 112 s-a făcut la ora 12:30.

La fața locului au intervenit inclusiv pompieri, după ce s-au găsit urmările coliziunii între două autoturisme, un Logan și un Sandero. Ultimul automobil de marcă Dacia a derapat de pe carosabil și s-a răsturnat într-un canal de scurgere a apelor pluviale.

În rezultat, șapte persoane au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale: conducătorii auto, doi bărbați din Logan, o femeie și doi minori din Sandero. Cum a fost posibil producerea accidentului urmează a se stabili în cadrul unei anchete. Informațiile ne-au fost furnizate de ofițerul superior de presă al IP Hîncești, Vicol Cristina.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise