(video) Conceptul MG Cyberster va deveni model de serie datorită unei campanii de crowdfunding de succes

Spectaculosul concept MG Cyberster a primit o șansă de producție în serie datorită unei campanii de crowdfunding de succes, a anunțat compania producătoare pe rețeaua socială chineză Weibo.

Ca parte a campaniei, MG (Morris Garages, marcă britanică deținută în prezent de compania SAIC Motor) a colectat donații voluntare, prin care intenționează să finanțeze prima etapă de pregătire a speedster-ului pentru a ajunge pe linia de producție.

Pentru a efectua această campanie de crowdfunding, MG a organizat o platformă separată numită CyberCUBE. Oricine putea cumpăra un fel de certificat-acțiune pentru 1.000 de yuani (130 de euro). Compania spera să vândă 5.000 astfel de certificate până la 31 iulie și, dacă inițiativa nu ar fi reușit, urma să returneze banii participanților.

Ca urmare, au fost necesare doar aproximativ 10 zile pentru ca obiectivul să fie atins. S-a anunțat oficial că peste 5.000 de persoane s-au înregistrat deja pe platformă și s-au strâns peste 650.000 de euro. Însă, când exact Cyberster va ajunge pe linia de asamblare, nu s-a menționat.

Conceptul cu același nume, prezentat în aprilie la Salonul Auto de la Shanghai, s-a remarcat printr-un aspect spectaculos, cu elemente aerodinamice agresive și niște blocuri optice neobișnuite. Stopurile LED imită designul drapelului britanic, iar farurile numite Magic Eye sunt capabile să se deschidă când mașina este pornită și să afișeze simboluri grafice în funcție de modul de conducere selectat.

În cabina cu două locuri se folosește un volan tip manșă și un panou tactil original, integrat într-o consolă centrală orizontală care desparte scaunele pasagerilor. Pentru funcții multimedia este prevăzută o conexiune 5G la internet, iar complexul de asistenți electronici poate atinge un al treilea nivel de autonomie.

La momentul premierei s-a anunțat că MG Cyberster este un electromobil cu două motoare electrice (449 CP), capabil să parcurgă până la 800 de kilometri fără reîncărcare și să accelereze până la 100 de km/h în mai puțin de 3.0 secunde.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/