(update) Accident grav pe traseul Chişinău-Hînceşti! Doi şoferi au decedat, iar copiii unuia au ajuns la spital

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) Reportaj de la faţa locului, cu imagini care pot afecta emoţional!


(update 17:00) Polițiștii au stabilit, preliminar, că autocamionul Volvo care se deplasa spre or. Hîncești, condus de un bărbat de 54 ani, a ieșit la depășirea unei combine agricole și s-a tamponat frontal cu un alt autocamion DAF, condus de un bărbat de 65 ani, care se deplasa în direcția mun. Chișinău.

În urma impactului, ambii conducători ai mijloacelor de transport au decedat până la sosirea ambulanței, iar pasagerii din Volvo, o tânără de 28 ani și fratele său de 16 ani, copiii șoferului, au fost transportați la spital cu diverse traumatisme.

Circulaţia a fost restabilită!


(update 15:40) Traseul încă este blocat. O parte din trafic este redirecţionat prin localitatea Dănceni. S-a format o coadă imensă, cel puţin până la iazul de lângă Dănceni.


(update) Totul s-a întâmplat în jurul orei 12:30. Pe lângă cei doi şoferi care şi-au pierdut viaţa, alte două persoane au fost transportate la spital pentru acordarea ajutorului medical.


Început de săptămână negru pe traseul Chişinău-Hînceşti. Circulaţia pe acest drum este temporar blocată în preajma localităţii Sociteni (pe tronsonul în pantă de după tabăra Poieniţa Veselă) din cauza unui accident rutier grav, soldat cu persoane decedate.

Conform primelor informaţii oficiale pe care am reuşit să le obţinem, două autocamioane s-au lovit frontal, iar în urma impactului ambii șoferi au decedat la fața locului.

Martorii vorbesc despre faptul că într-o curbă, unul dintre camionagii a ieşit la depăşirea unei combine agricole, dar fără să se asigure complet.

Articolul se va actualiza cu noi informaţii şi imagini, pe măsura disponibilității acestora.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise