(foto) Accident grav şi scump în capitală. Un Audi S8 plus, implicat şi avariat

Un accident de circulaţie scump şi în acelaşi timp grav s-a produs acum câteva ore la intersecţia bd. Decebal – str. Trandafirilor – str. Sarmizegetusa. Un sedan sport Audi S8 plus a intrat în contact cu un crossover Suzuki Vitara, iar în rezultat, pe lângă maşinile avariate, două persoane au necesitat intervenţii medicale, fiind transportate la spital.

Potrivit informaţiilor preliminare, impactul a avut loc din cauza unei şoferiţe care a ignorat indicatorul STOP. Totuşi, poliția a inițiat o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale producerii accidentului.

La fața locului a fost nevoie și de intervenția unui echipaj de pompieri pentru a stinge fumul care a izbucnit de sub capota sedanului de culoare neagră.

De notat că Audi S8 plus este un automobil dotat cu un motor turbo de 4.0 litri care produce 605 CP şi până la 750 Nm de cuplu. Aceasta poate accelera în 3.8 secunde până la 100 de km/h şi poate rula cu maxim 305 km/h. La momentul lansării sale pe piaţă în noiembrie 2015 avea un preţ de start de 145.200 de euro!

FOTO: facebook.com/exe.club

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

FOTO: facebook.com/andrei.ivanes.39
FOTO: facebook.com/Dima Radiuk

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/