(foto) Accident matinal în capitală! Un taximetrist ar fi adormit la volan

Un accident care s-a întâmplat în această dimineaţă devreme în sectorul Botanica din Chişinău poate servi drept lecţie pentru alţii.

Dacă sunteţi singurul pasager care comandă un taximetru, ar fi de dorit să nu ocupaţi scaunul din dreapta şoferului, ci unul din locurile de pe bancheta din spate, având centura de siguranţă cuplată!

Ofiţerul de presă al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, Natalia Stati, ne-a putut informa că accidentul a fost înregistrat la ora 4:55 printr-un apel la 112.

Pe strada Sarmizegetusa a fost găsit un automobil Toyota Prius intrat parţial cu partea frontală sub un camion marca GAZ. Taximetrul era condus un şofer de 47 de ani, care avea un pasager în vârstă de 62 de ani, acesta din urmă fiind transportat la spital.

Ambii şoferi au fost testaţi alcoolscopic şi nu s-au dovedit a fi în stare de ebrietate. Preliminar s-a putut constata că taximetristul ar fi adormit la volan, fapt care a dus la producerea accidentului. Despre aceeaşi stare de oboseală afirmă şi autorul fotografiilor.

Pe caz a fost iniţiată o anchetă în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor.

Cmentariile sunt închise