(foto/video) Accident matinal pe strada Albişoara! Un minor ar fi provocat răsturnarea unui autocamion

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În această dimineaţă devreme s-a produs un accident rutier grav pe strada Albișoara din Chişinău. Primele fotografii de la faţa locului au început să apară pe rețelele de socializare abia acum, la orele amiezii.

Conform informațiilor oficiale, accidentul a fost înregistrat printr-un apel la 112 la ora 5:45. S-a produs lângă intersecția străzilor Albișoara şi Vasile Alecsandri.

La faţa locului poliţiştii au găsit un Mitsubishi Outlander grav avariat în partea frontală şi un autocamion răsturnat în preajmă. La volanul SUV-ului se afla un adolescent în vârstă de 17 ani, iar drept pasager avea un minor de aceeași vârstă. IGSU a intervenit pentru a-i descarcera, după care au fost transportați la spital.

La volanul autocamionului VW se afla un bărbat în vârstă de 37 de ani, despre care nu se anunţă alte detalii, semn că ar fi scăpat teafăr.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal în vederea stabilirea tuturor circumstanțelor celor întâmplate.

VIDEO: tiktok.com/@radu9485

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise