(foto) Accident neobișnuit lângă Kiev. Un VW Touran a fost proiectat într-un avion de luptă MiG

Un accident mai neobişnuit a fost înregistrat acum câteva zile în proximitatea orașul ucrainean Vasîlkiv din regiunea Kievului. Situaţia a implicat un avion militar și un Volkswagen Touran.

Conform presei locale, un inginer interimar al celei de-a doua escadrile a unității militare din regiune, în rang de căpitan, presupus fiind în stare de ebrietate alcoolică şi conducând automobilul personal, a intrat pe teritoriul pistei aerodromului unității militare, acolo unde a lovit din spate avionul care în acel moment era tractat spre un loc de parcare.

În urma coliziunii, aeronava a luat foc, iar în cel mai scurt timp incendiul a fost localizat şi lichidat de către pompieri. Totuşi, accidentul a dus la avarierea motorului aeronavei și a altor agregate. Iar şoferul s-a ales cu vânătăi la nivelul pieptului și a țesuturilor moi ale feței.

Căpitanul nu a fost arestat, dar o anchetă este în prezent în curs de desfășurare. Pe caz, procedurile penale sunt efectuate de un grup de procurori ai parchetului militar al garnizoanei de la Kiev. Cel mai probabil, aeronava de model MiG-29 va fi radiată, iar ce a rămas din ea se va folosi pentru piese.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/