in , ,

AngryAngry COOLCOOL

(foto) Accident pe bd. Dacia. Totul s-ar fi întâmplat din cauza unui polițist de patrulare al INSP

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

La adresa redacţiei ne-au fost expediate câteva fotografii cu urmările unui accident care s-a produs astăzi pe bd. Dacia, în drum spre Aeroportul Internaţional Chişinău. Totul s-ar fi întâmplat din cauza unui poliţist de patrulare, afirmă autorul imaginilor!

Conform informaţiilor disponibile, în zonă a fost dislocat un echipaj INSP, a cărui inspectori au început să tragă pe dreapta automobilişti pentru verificări şi pentru depăşirea limitei de viteză, în mod aleatoriu.

Aşa s-a întâmplat că un poliţist a ieşit la marginea carosabilului şi brusc a oprit un autovehicul, iar conducătorul care ne-a trimis imaginile s-a văzut nevoit să frâneze şi el brusc, însă un alt participant la trafic a fost luat la fel prin surprindere de situaţia creată şi nu a putut decât să se oprească în spatele acestuia.

Cum urmează să procedeze în continuare şoferul păgubaş nu este clar. Ce îi recomandaţi?

În cazul în care vom primi o reacţie de la INSP urmează să v-o comunicăm.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!