(foto) Accident scump în capitală. Ghinion pentru deținătorul unui BMW de ultimă generație

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Indiferent de valoarea şi marca maşinii, te doare sufletul când se poate întâmpla să fie implicată într-un accident, mai ales dacă e nouă, iar banii plătiţi pentru aceasta au fost munciți cu sârguință şi adunaţi câţiva ani. Într-o astfel de stare proastă şi într-o adevărată vinere neagră s-a pomenit deţinătorul unui BMW Seria 7 de ultimă generaţie, un model a cărui livrări au început abia în această primăvară.

Lângă Tipografia Centrală, conform informaţiilor preliminare, o Skoda Octavia a lovit sedanul german în partea dreaptă laterală, fiindu-i deteriorate panouri de caroserie. Se mai poate observa că a fost afectată roata dreaptă din spate (respectiv şasiul), iar pernele de aer tip cortină au fost declanșate. De cealaltă parte, la autoturismul Skoda s-a deteriorat doar colţul frontal stâng şi nu a “sărit” niciun airbag.

Accidentul a fost înregistrat de Poliţia Capitalei la ora 15:30 şi din fericire nimeni nu a avut de suferit. O vreme maşinile au devenit un impediment în desfășurarea fluentă a circulaţiei. Şoferul care va fi găsit vinovat riscă tradiționala amendă de 1.500 de lei şi 6 puncte de penalizare.

Maşina din imagini este un BMW 750e xDrive cu pachet exterior opţional M Sport Pro, un plug-in hybrid destul de potent, cu 490 CP şi 700 Nm. Poate face 0-100 km/h în 4.8 secunde şi oferi o autonomie electrică de până la 87 km. Datorită sistemului de propulsie sofisticat şi în funcţie de stilul de conducere, conform companiei producătoare, poate înregistra un consum mixt chiar şi de sub 1.5 litri/100 km.

Costă un asemenea aparat în jurul a 125.000 de euro şi asta fără opţiuni.

Cmentariile sunt închise