(foto) Acest Porsche 911 Turbo S a fost construit la comanda unui fost prim-ministru şi are un interior total neobişnuit

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Dealerul canadian Pfaff Reserve a scos la vânzare un Porsche 911 Turbo S (993) din 1998, construit special pentru șeicul Nasser Al-Mohammed Al-Sabah, al șaselea prim-ministru al Kuweitului. Mașina sport se distinge printr-un kilometraj extrem de modest și un interior neobișnuit. Costă 888.888 de dolari.

Pentru o comparaţie a valorii, la acelaşi preţ, pe acelaşi portal, se poate găsi un Lamborghini Aventador LP 750-4 Superveloce din 2017, finisat într-o culoare specială şi cu doar 122 km parcurşi.

Elementele interioare împodobite cu piele sunt înconjurate cu inserții din lemn care sunt folosite atât pe planșa de bord, cât și pe panourile ușilor.

Combinaţia de culori care domină în habitaclu este galben-portocaliu şi chiar îl scoate în evidenţă din exterior. Totodată, face cabina mai luminoasă odată ce intră într-un contact cu o sursă de lumină, chiar şi slabă.

În același timp, cantitatea de piele folosită depășește semnificativ standardele companiei, deoarece aproape totul este acoperit cu aceasta, inclusiv detalii atât de mici precum cataramele centurilor de siguranță și butoanele pentru controlul funcțiilor suplimentare!

Judecând după imagini, chiar și oglinda interioară este în piele îmbrăcată!

Alte elemente din plastic, de exemplu ceasurile panoului de bord, au fost vopsite în culorile corespunzătoare.
Caroseria mașinii este, de asemenea, decorată într-o nuanță neobișnuită pală verzuie care se numește Vanilla Yellow, în timp ce tematica galbenă este continuată pe etrierele de frână.

Mașina sport este echipată cu un motor turbo de 3.6 litri, standard pentru acest model, asociat cu o transmisie manuală. Puterea sa nu este numită, însă din fabrică a putut dezvolta până la 450 CP.

Vânzătorul susține că între 2010 și 2014 automobilul a suferit o restaurare completă, care a fost efectuată de divizia Porsche Classic din Germania. Lucrările au costat 446.500 de euro.

De la restaurare a parcurs doar 106 kilometri, iar parcursul total declarat îi este de doar 135 kilometri.

Vezi şi:

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/