(foto) Acest VW Jetta se vinde pe Facebook. Are un parcurs foarte mic şi este blindat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un anunţ auto interesant a apărut de curând pe platforma Facebook Marketplace. Spre vânzare este expus un VW Jetta din 2013 şi se deosebeşte de toate celelalte din generaţia sa prin faptul că este blindat.

Decizia de a-l transforma într-o fortăreață a fost dictată de activităţile proprietarului, deşi acesta nu a fost niciodată atacat. Sedanul cu armuri costă acum 28.000 de dolari.

Posesorul maşinii a fost forțat să o facă blindată deoarece, prin natura activității sale, se deplasa constant între Mexico City și Dallas, Texas, fiindu-i frică de atacuri banditești, inclusiv din partea membrilor de carteluri.

Într-o conversație cu ai noștri colegi de la The Drive, le-a spus că într-o situaţie nişte necunoscuţi i-au aruncat un fel de substanță neagră lipicioasă pe parbriz în timp ce conducea, înrăutățind-i vizibilitatea. S-ar fi planificat o ambuscadă în caz că oprea, susţine şoferul.

Automobilul, odată cumpărat cu 26.000 de dolari, a fost trimis în atelierul companiei Blindajes Alemanes din Mexico City. După intervențiile făcute, în sumă de alţi 53.000 de dolari, corespunde clasei IV, ceea ce presupune capacitatea de a rezista la focuri de armă trase inclusiv de arme de calibru 7.62 mm.

Sub capotă are un original turbo diesel de 2.0 litri, care produce 140 CP şi 320 Nm de cuplu. Parcursul îi este de aproximativ 11.000 de km și este într-o stare destul de bună, fiind păstrată exclusiv în condiții de garaj. 

Mașina blindată este scoasă la vânzare deoarece proprietarul și-a transferat o parte din activitățile sale în mediul online, astfel că nu mai are nevoie să facă deplasări riscante.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/