(foto) Apariție interesantă pe o plajă din Anglia. Un Land Rover s-a făcut văzut după 31 de ani de la un accident

Apariţie interesantă pe o plajă din Anglia de vest, mai exact din comitatul Cornwall. Scheletul unui Land Rover Defender a ieşit din nisip după ce maşina a suferit un accident în ziua de 13 ianuarie 1990. Potrivit Cornwall Live, una dintre-i anvelope încă arată ca fiind pompată cu aer.

Conform istoriei, proprietarul mașinii Ronnie Hanney și-a luat familia într-o vacanță în urmă cu 31 de ani și a decis în timpul călătoriei să meargă şi pe o porţiune de nisip care era expusă în timpul refluxului. Mașina, un Land Rover Defender Safari Series din 1968, s-a blocat la un moment dat în nisipul umed și încercările de evacuare au eșuat. Când apa s-a văzut că vine înapoi mașina nu a putut fi decât abandonată.

Revenind la fața locului a doua zi, proprietarul mașinii a găsit SUV-ul răsturnat și scufundat în nisip – doar părţi din şasiu, suspensie și roți se găseau la suprafaţă. Se presupune că Defender-ul s-a rostogolit din cauza unor valuri mari de apă care s-au format în urma unei furtuni, după care mașina a fost înghițită de nisip.

Părțile SUV-ului care au reapărut acum, după peste trei decenii, sunt în mod evident ruginite și acoperite cu alge. Chiar şi crustacee l-au populat.

Ultima dată SUV-ul a fost văzut la fel, parţial, în 2017. A stat la suprafaţă doar câteva săptămâni, după care a “plonjat” din nou din cauza mobilității nisipurilor locale și, din nou, furtunilor care au loc des.

Gina, fiica proprietarului care a decedat în 2015, numește acest “monument” drept o moştenire a tatălui său, care a devenit acum parte a zonei pe care o iubea întotdeauna.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/