in ,

AngryAngry OMGOMG

(foto) Atenţie! Carosabilul dintr-o intersecţie din Chişinău prezintă un risc major de prăbuşire

Atenţie, şoferi! Carosabilul dintr-o intersecţie, din chiar centrul capitalei, la aproximativ 500 de metri de Primărie, prezintă un risc major de prăbuşire după cum arată. Un locuitor al oraşului a surprins priveliştea şi aceasta a devenit în scurt timp virală pe o reţea de socializare.

Este vorba despre intersecţia străzilor Alexandru cel Bun şi George Coşbuc. Fotografia ne arată că sub carosabil s-ar afla o cantitate impunătoare de apă adunată, iar multitudinea de gropi şi fisuri nu ne conving nicicum că răscrucea de drumuri ar fi 100% sigură pentru a fi exploatată, călcată fie cu picioare, fie cu roţi.

Atenţionăm astfel conducătorii auto, dar şi pietonii, pentru ca să fie prudenţi şi să o ocolească temporar după posibilitate! Iar autorităţilor, dacă vor trece cu ochii peste acest articol, le recomandăm cât mai repede posibil să remedieze situaţia.

În contextul celor spuse, un alt internaut afirmă că în intersecţia străzilor Grigore Ureche şi Cahul este aproximativ aceeaşi situaţie!

intersectie periculoasa
FOTO: facebook.com/chisinau.fail

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!