(foto) Atenţie în trafic la şoferii din Ucraina! După posibilitate oferiți-le suport

2

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉

În primul rând, nu fiţi răi la inimă! Avem un flux de oaspeți în ţară şi este necesar să-i ajutăm să se acomodeze dacă nu se află în tranzit. Am citit deja pe reţelele de socializare despre cazuri în care unii şoferi moldoveni se comportă necivilizat în trafic, manifestă agresivitate şi aroganță, ori ţin să claxoneze refugiații care au ajuns cu automobilele personale în Republica Moldova.

O bună parte dintre aceste situaţii au avut şi poate vor mai avea loc în Chişinău. Din cauză că ucrainenii veniţi cu maşini nu ştiu prea bine sau chiar deloc unde au nevoie să ajungă, fiind chiar şi dezorientați, nu pentru că nu au telefoane cu aplicaţii de navigaţie, ci inclusiv din cauza stresului, aceştia se mişcă cu o viteză mai redusă, ceea ce îi irită pe ai noştri.

Să dăm deci dovadă de înțelegere, dar, să fim în același timp atenţi la manevrele acestor oaspeţi pentru a nu intra în contact cu ei! Cineva deja s-a pomenit într-un accident în această după amiază. Un martor afirmă că aceeași maşină a fost văzută cum a trecut o intersecție din sectorul Botanica la culoarea roşie a semaforului, astfel că nu este surprinzător că acum conducătorul acesteia s-a ales cu o lecţie, dacă este adevărat ce a făcut.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

2 Comentarii
 1. Nt spune

  Sa își scoată tonarile la geamurile din fata și or fi mai orientați. BTW ii compătimesc enorm de mult.

  1. Anonim spune

   Lasă ca noi cind plecam la ei in țara cu numere MD și făceam o gresalA ei săreau și la bătaie
   Și acuma săi respectam lasă fie mai atenți dacă nu pe jos la sa umble cai mai sănătos pentru viața

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata