(foto) Atenţie, şoferi! Circulaţi cu prudenţă pe o secţiune a străzii Ismail pentru că risca să se prăbușească

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Primăria municipiului Chișinău informează că în seara zilei de marți spre miercuri serviciile municipale de profil au intervenit pentru a lichida situația de avariere de pe strada Ismail, în perimetrul str. 31 August 1989 și str. București. 

Din cauza rețelelor subterane defecte exista riscul surpării unei porțiuni a carosabilului!

Astfel spus, au fost executate lucrări de identificare a cauzei surpării. Iar subdiviziunile municipale S.A. Apă-Canal Chișinău și Î.M. „Exdrupo” au întreprins măsuri pentru a restabili în timp restrâns circulația pe carosabil. 

Pentru a evita staționarea în trafic conducătorii auto au fost îndemnați să ocolească zona unde se desfășoară lucrările, iar transportul public a fost redirecționat pe alte străzi.

La această oră, conform unui participant la trafic, dar şi reieşind din fotografiile publicate de autorităţi, zona cu problemă a fost umplută temporar cu pietriş, astfel încât ambuteiaje sunt garantate în orele de vârf şi nu numai!

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create. Iar participanţilor la trafic le recomandăm să circule cu viteză redusă pentru a nu împroșca cu pietre în parbrize!

Anterior au existat mai multe indicii că într-o bună zi se va întâmpla:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/