(foto) Audi RS Q3 a împlinit 10 ani şi producătorul a decis să-i marcheze aniversarea

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Audi sărbătorește a zecea aniversare a lui RS Q3 cu o ediție specială sportivă: RS Q3 edition 10 years. Această mașină este limitată la 555 de unități în întreaga lume și este disponibilă în format RS Q3 sau RS Q3 Sportback, la alegere.

Caracteristici cheie:

  • Pachetul include două culori speciale pentru caroserie: cea mată numită Dew Silver sau cea metalizată Chronos Grey. Aceasta din urmă este destinată exclusiv ediției aniversare, în timp ce argintiul mat a fost adăugat în paleta de culori a lui RS Q3 pentru prima dată în acest an.
  • Exclusive pentru ediție sunt și jantele negre din aliaj ușor de 21 inchi, cu design cu spițe duble, cu anvelope în format 225/35. Iar sistemul de frânare de înaltă performanță de 19 inchi cu discuri de frână ceramice ranforsate cu fibră de carbon este disponibil ca opțiune doar pe puntea din faţă. Vine cu etriere de frână în Anthracite Gray polişat standard sau, alternativ, în roșu sau albastru contra cost.
  • Numeroase piese suplimentare în negru sau negru lucios subliniază aspectul exclusivist al ediției aniversare. De exemplu, farurile LED cu matrice întunecată cu lumină intermitentă dinamică și carcasele oglinzilor exterioare. Cadrul acoperișului, ramele ferestrelor și ornamentele ușilor sunt disponibile în negru lucios. Același lucru este valabil și pentru lamele de pe spoilerul frontal și inserția difuzorului. Aspectul sportiv este completat cu emblemele şi inscripțiile în negru lucios.
  • Exclusive pentru această ediţie aniversară sunt scaunele RS bucket! Emblemele RS din zona tetierelor sunt impresionante. Husa spătarului din carbon mat, care este folosită pentru prima dată pe RS Q3, este un punct culminant special. Scaunele tip scoică sunt tapițate într-o combinație de piele şi Dinamica în negru și negru jet – culoarea nouă, sportivă și elegantă. Dinamica este o microfibră și constă în aproximativ 45% din fibre PET reciclate.
  • Pe lângă scaune, Dinamica este folosită și pentru aplicația tabloului de bord. Cusăturile în culoarea cuprului, care se repetă în întregul interior, creează un contrast deosebit. Acest lucru se aplică, de exemplu, cusăturii de tip fagure din centrul scaunului, cotierei centrale, cotierelor ușilor, volanului (care este disponibil fie într-o versiune rotundă, fie aplatizată) și covorașele negre cu inscripții RS Q3 brodate în nuanţă lucioasă cooper.
  • Ediția aniversară se mândrește, de asemenea, cu incrustații decorative exclusive din carbon – cum ar fi husa spătarului scaunului cu un finisaj mat. Ecranul MMI de 10.1 inchi are un o temă vizuală cu aspect de carbon şi inscripția „1 din 555”. Iar garniturile de prag iluminate specifice ediției proiectează un diamant roșu 3D pe sol atunci când ușile sunt deschise.
  • RS Q3 și RS Q3 Sportback vin cu un motor puternic 2.5 TFSI cu cinci cilindri. Produce 400 CP şi 480 Nm de cuplu. Ambele pot face 0-100 km/h în 4.5 secunde şi, la cerere, viteza maximă poate fi mutată de la 250 la 280 km/h.
    • Puterea motorului este transmisă spre tracțiunea integrală permanentă quattro prin intermediul unui S tronic cu șapte trepte ca dotare standard.
    • Sistemul dublu de evacuare RS subliniază sunetul caracteristic motorului cu cinci cilindri, în timp ce sistemul de evacuare RS sports, disponibil opțional, îl ascute și mai mult.

Pachetul Edition va avea un preț de minimum 5.990 euro și va putea fi comandat în Germania de la sfârșitul lunii octombrie.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/