(foto) BMW lansează ediţiile speciale limitate X5 şi X6 Black Vermilion, alături de X7 Frozen Black

Oferta de modele X din segmentul superior a devenit şi mai spectaculoasă, odată cu prezentarea unor ediţii speciale şi limitate cu un design exclusiv şi impunător: BMW X5 şi BMW X6 Black Vermilion şi BMW X7 Frozen Black. Noile modele vor putea fi comandate şi în Republica Moldova, însă deocamdată nu sunt disponibile nişte preţuri.

Gama BMW X este o poveste de succes specială – de-a lungul timpului BMW a deschis noi categorii de modele cu lansarea, pe rând a fiecărui membru al familiei X. Numai în 2020 şi cu aproape 250.000 de unităţi vândute în întreaga lume, trioul de modele SAV şi SAC provenit de la Spartanburg (SUA) a contribuit decisiv la succesul mărcii BMW. Aproximativ fiecare al optulea model BMW nou livrat a fost un BMW X5, X6 sau X7.

Caracteristici cheie ale ediţiei Black Vermilion:

 • Accentul central al ediţiei speciale este interacţiunea dintre culorile negru şi roşu. De exemplu, grila dublă BMW cu bare roşii, un finisaj unic, creează un contrast eficient cu vopseaua specială BMW Individual Frozen Black metalizat.
 • La BMW X6 Black Vermilion, aceste finisaje sunt mai accentuate de grila Iconic Glow.
 • Farurile M Shadow Line cu BMW laser light, care includ iluminare de accent cu semnătură X albastră, completează aspectul distinctiv al părţii frontale.
 • Mai mult, la exterior, pachetul M Sport subliniază caracterul dinamic al ediţiilor BMW X5 şi X6 Black Vermilion. Acesta cuprinde, printre altele, spoiler faţă şi difuzor spate specifice, precum şi pachet M Shadow Line lucios cu opţiuni extinse.
 • În spatele jantelor de 22 de inci, din aliaj uşor, cu design 742 M double-spoke şi finisaj Orbit Grey, echipate cu anvelope mixte concepute exclusiv pentru aceste modele de ediţie speciale, etrierele de frână M Sport de culoare roşie lucioasă se remarcă drept un punct de atracţie vizual atractiv.
 • În interior, tapiţeria M Alcantara de culoare antracit a plafonului oferă o ambianţă excepţional de sofisticată. Un logo Edition în finisaj BMW Individual Black Piano, prelucrat fin şi dispus pe capacul suportului pentru pahare, subliniază exclusivitatea modelului ediţie specială.
 • Aplicaţia din sticlă Crafted Clarity de pe controlerul iDrive, levierul cutiei de viteze şi butonul Start-Stop, precum şi finisajul interior din lemn preţios BMW Individual Fineline Black cu încrustări din aluminiu oferă accente sofisticate suplimentare.
 • Conducătorul şi pasagerul din faţă vor călători pe scaune confort, care oferă o multitudine de opţiuni de reglare.
 • Tapiţeria cu conţinut extins BMW Individual cu piele Merino Black este înfrumuseţată suplimentar de cusăturile contrastante roşii specifice ediţiei, atât pentru scaunul conducătorului, cât şi pentru scaunul pasagerului din dreapta sa.
 • În interiorul lui BMW X5 Black Vermilion, accentele roşii se regăsesc şi pe scaunele din spate. În mod similar, muchia covoraşelor este finisată în roşu.
 • Sticla cu protecţie solară, cu geamuri spate întunecate, contribuie la păstrarea intimităţii pasagerilor în timp ce se îmbină armonios cu designul exterior sportiv şi dinamic.

În total BMW va face câte 500 de fiecare pentru toată lumea!

Caracteristici cheie ale ediţiei X7 Frozen Black:

 • La fel ca ediţiile Black Vermilion, noua ediţie pentru modelul X7 este finisată la fel în culoarea specială BMW Individual Frozen Black metalizat. Vopseaua specială mată-metalizată scoate perfect în evidenţă detalii de design ale caroseriei.
 • Etrierele de frână BMW M Sport din spatele jantelor de 22 de inci, din aliaj, cu design BMW Individual Y-spoke 758 I şi finisare Orbit Grey mat, sunt finisate în negru lucios.
 • Combinat cu pachetul M Sport şi M High Gloss Shadow Line cu opţiuni extinse, face ca aspectul modelului lung de 5.15 metri și lat de peste 2 metri să pară și mai impresionant.
 • Interiorul ediţiei BMW X7 în Frozen Black asigură o atmosferă discretă şi elegantă datorită tapiţeriei M Alcantara, de culoare antracit, a plafonului, aplicaţiei de sticlă Crafted Clarity şi sticlei cu protecţie solară.

Toate cele trei modele de ediţie specială sunt puse în vânzare cu toate motoarele disponibile pentru fiecare dintre modelele lor originale. Acestea pot fi comandate cu efect imediat, lansarea pe piaţă începând din august 2021.

Vezi şi: (foto) Pentru iubitorii de SUV-uri mari şi negre: noul BMW X7 Dark Shadow Edition

Cmentariile sunt închise