(video) Al doilea model din gama BMW care poate fi dotat cu o grilă de radiator iluminată

Una dintre caracteristicile notabile ale noii generaţii BMW X6, după câte poate aţi observat, îi este grila de radiator iluminată care generează un efect special mai ales când apune soarele. Mai nou, oficial, opţiunea a fost lansată şi pentru toate variaţiile actualei generaţii BMW Seria 5!

În gama de accesorii de marcă M Performance Parts pentru autoturismele BMW Seria 5 acest element este numit Iconic Glow Kidney Grille. Acesta costă 614 dolari în SUA (520 de euro în Germania).

Suplimentar, pentru alţi 39 de dolari, se poate instala un buton special în habitaclu, prin care proprietarul poate conecta sau deconecta LED-urile atunci când conduce automobilul.

Grila de radiator este compatibilă cu modelele Seria 5 în caroserii G30, G31, G38 şi F90 (M5). În curând aceasta ar putea deveni disponibilă şi pentru noile BMW X5, Seria 7 facelift şi altele.

Vezi şi: (video) Test Drive: BMW Seria 5 G30 – Premieră

Grila de radiator este acum alcătuită dintr-un element unitar şi este aproape conectată cu farurile. Iluminarea este activată prin deschiderea sau închiderea mașinii, ca parte a funcţiei de “salut”, dar șoferul o poate porni sau dezactiva manual.

Însăşi LED-urile sunt integrate în grilă, astfel încât rama și barele sunt iluminate cu lumină albă din partea superioară. Elementele mai iluminează şi zona din fața mașinii.

Vezi şi: (video) Test Drive: Noul BMW M5, condus pe Nurburgring

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/