(P) Noul Volvo EX30 complet electric – cel mai mic SUV al nostru de până acum

Articol de: Volvo Cars Moldova

EX30 este conceput pentru a face viața oamenilor mai sigură, mai convenabilă și mai plăcută. Vine cu sisteme de siguranță avansate, tehnologii de asistare a șoferului, Pilot Assist de ultimă generație, spații de depozitare inteligente și Google integrat.

Intuitiv prin design

Comenzile și afișajele pentru șofer mai simple și mai personalizate fac condusul mai puțin complicat și mai intuitiv.

Pentru un viitor mai sustenabil

EX30 a fost conceput pentru a avea cea mai mică amprentă de CO2 dintre toate modelele Volvo de până acum, oferind în același timp clienților o autonomie extinsă.

Descoperă Volvo EX30

Configurează propriul tău model EX30

Cel mai mic SUV Volvo vine cu sisteme de siguranță avansate incluse. La care adaugi tu opțiunile perfecte pentru tine. Configurează propriul tău Volvo EX30 complet electric și comandă-l acum!

Configurează-l acum!

În Moldova Volvo Cars este reprezentat de DAAC-Autosport SRL.

Despre Volvo Car Group

Volvo Cars a fost fondată în 1927. Astăzi, este una dintre cele mai cunoscute și respectate mărci de automobile din lume, cu vânzări către clienți din peste 100 de țări. Volvo Cars este listată la bursa Nasdaq Stockholm, unde este tranzacționată sub simbolul “VOLCAR B”.

Volvo Cars își propune să ofere clienților libertatea de a se deplasa într-un mod personal, durabil și sigur. Acest lucru se reflectă în ambiția sa de a deveni un producător de automobile complet electrice până în 2030 și în angajamentul său de a reduce în mod constant amprenta de carbon, cu obiectivul de a fi o companie neutră din punct de vedere climatic până în 2040.

Descrierile și datele din acest material de presă se referă la gama internațională de automobile Volvo Cars. Caracteristicile descrise pot fi opționale. Specificațiile vehiculelor pot varia de la o țară la alta și pot fi modificate fără notificare prealabilă.

Cmentariile sunt închise