(foto) Bugatti Chiron încearcă în premieră drumurile din România! Un exemplar bicolor, surprins prin Bucureşti

Primul Bugatti Chiron care încearcă drumurile din România în aceste zile a fost surprins inclusiv prin Bucureşti. Maşina cu 1.500 de CP a fost văzută în compania unui Bentley Continental GT, a unui Ferrari 488 Pista, dar şi a câtorva automobile Rolls-Royce.

Exemplarul, unul din doar 500 care vor exista în toată lumea, este vopsit la exterior, pe o jumătate într-o nuanţă albă şi pe alta în una neagră, cu accente albe. Habitaclul îi este la fel tapiţat cu piele de culoare albă imaculată, cu cusături contrastante, alături de inserţii din aluminiu.

Din câte se poate observa, proprietarul încearcă să menţină încă o vreme interiorul proaspăt, volanul, levierul cutiei de viteze, covoraşele şi scaunele fiind acoperite cu nişte huse textile sau cu simplă folie.

FOTO: instagram.com/richromaniankids
FOTO: instagram.com/grad.andreea
FOTO: facebook.com/romaniansupercars
FOTO: facebook.com/streetmaniacs
FOTO: facebook.com/streetmaniacs
FOTO: facebook.com/posa1989
FOTO: instagram.com/supercars_in_romania_
FOTO: instagram.com/allromaniansupercars

Anterior automobilul a fost văzut prin Marea Britanie, Monaco sau Elveţia. Potrivit informaţiilor oficiale, hipercarul este înmatriculat în Marea Britanie şi a fost înregistrat pentru prima dată în ziua de 1 mai 2018.

Vezi şi: Cine îşi doreşte un Bugatti Chiron ar face bine să se grăbească. Compania anunţă câte mai pot fi comandate

Amintim că în România există şi câteva exemplare Bugatti Veyron. Presa de peste Prut a numărat cel puţin patru vehicule.

De asemenea, interesant este de menţionat că acum un an, potrivit zf.ro, Porsche Inter Auto (PIA), divizia de retail a Porsche Holding pe piaţa locală, a livrat primul Bugatti vândut oficial în Europa de Sud-Est, un model Chiron cu un preţ de pornire de 2.6 milioane de euro fără TVA, unui client din Bulgaria. Automobilul a fost facturat direct de Bugatti, însă livrarea sa a fost gestionată de PIA.

“Clientul din Bulgaria a văzut primele teste realizate în România în 2014 şi şi-a manifestat interesul faţă de noul model al Bugatti, el fiind anterior client de Bentley şi Lamborghini, automobile livrate tot de centrul din Bucureşti. Acum există în continuare potenţial pentru livrarea unui al doilea Bugatti unui client din Româ­nia sau din regiune“, a spus Mihaela Tudorică, brand manager pentru Bentley şi Lamborghini în cadrul PIA şi care acoperă inclusiv marca Bugatti.

Vezi şi: (video) Documentar: Cum a fost construit noul Bugatti Chiron

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/