(video) Risc mare de accident în lanţ. Mai mulţi şoferi, puşi în pericol de un altul grăbit pe strada Albişoara

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

„Cum să-i pedepsești pe astfel de șoferi? Conducătorul SUV-ului cu numerele de înmatriculare NGZ 1 a pus în pericol mai multe mașini, deplasându-se pe contrasens pe strada Albișoara. Din imagini, s-ar părea că un pasager încă filma toate aceste lucruri cu telefonul.”

Acestea sunt declarațiile unui participant la trafic, unul dintre cei care nu s-a simţit deloc în siguranţă când pe alături a fost depăşit cu viteză de un SUV negru. Totul s-a întâmplat în seara zilei de ieri şi la un moment dat a fost evitat la limită un impact frontal cu un camion. Însă nici această primejdie nu l-a oprit din a se deplasa în continuare neregulamentar şi cu exces de viteză.

În comentariile postării de Facebook, ce conţine aceste imagini video, forţele de ordine au fost etichetate de mai multe ori pentru a lua atitudine. Urmează să vedem care le va fi reacţia şi dacă eventuala sancţiune îl va pune sau nu la respect pe contravenient.

VIDEO: facebook.com/loaldesign

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata