(foto) Capsulă a timpului pentru 45.000 de euro! Acest nou VAZ-2106 încă are sigiliile din fabrică

O “capsulă a timpului” sub forma unui VAZ-2106 produs în 1995 a fost scos la vânzare pentru tocmai patru milioane de ruble (45.000 de euro). Vânzătorul din Toliatti, Federaţia Rusă, explică unicitatea mașinii prin prezența sigiliilor aplicate din fabrică.

Fotografiile arată că sigilii cu adevărat există la ferestruicile frontale, la portiere, la capacul portbagajului, etc. Potrivit proprietarului, doar ușa și capota au fost deschise. În această stare a părăsit linia de asamblare și a fost cumpărată fără pregătire înainte de vânzare.

Odometrul îi indică doar 12 km parcurși. Acest lucru înseamnă că, chiar de la reprezentanța auto şi până în garajul unde a fost depozitat, sedanul roşu a fost cel mai probabil “livrat pe sus”, cu o autospecială cu platformă.

Habitaclul de culoare neagră este perfect curat, scaunele aflându-se încă sub pelicula veche de un sfert de secol. Compartimentul motorului este la fel de exemplar. Cu alte cuvinte sunt prezente toate semnele unei autentice “capsule a timpului”.

Mașina nu a fost niciodată înmatriculată și a avut un singur proprietar. Vânzătorul reiterează că nu există nicio greșeală în preț – mașina este unică prin prezența sigiliilor și a tuturor documentelor.

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-o-reala-capsula-a-timpului-un-nou-zaz-tavria-a-fost-gasit-intr-un-garaj-cu-vechituri/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/