(foto) Cel mai accesibil model hibrid din gama Toyota a suferit un facelift

Toyota a prezentat modelul actualizat Prius C, care acum are un stil mai sportiv. Maşina şi-a păstrat grila radiatorului cu forma sa hexagonală şi are acum inserţii de culoare neagră lucioasă în jurul farurilor anti ceaţă.

Aspectul sportiv este evidenţiat şi de pragurile laterale. De asemenea, Toyota a pus pe acest model un eleron şi un element suplimentar pe bara de protecţie posterioară.

Acum, toate versiunile vor fi echipate cu jante din aluminiu. Anterior o astfel de dotare era disponibilă standard doar în configuraţiile de top.

O altă noutate importantă pentru Prius С este apariţia unui nou sistem de protecţie care de asemenea este standard pentru toate versiunile. Acesta include: funcţie de frânare automată în cazuri de urgenţă, care funcţionează la viteze de până la 137 km/h.

Toyota dă asigurări că senzorii pot frâna automat maşina până la o viteză de 31 km/h până la impact. Înainte de toate şoferul va auzi un semnal sonor care îl vor sfătui să apese pedala de frână.

Totodată, mai există un sistem de avertizare în cazul în care maşina începe să iasă de pe drum dacă şoferul cumva a adormit. O altă noutate este sistemul de comutare automată a luminii de drum cu cea de întâlnire pe timp de noapte.

Sub capotă se află un motor de 1.5 litri, cu patru cilindri şi care lucrează potrivit ciclului Atkinson. Agregatul generează 73 CP şi 111 Nm de cuplu. Împreună cu motorul electric, puterea creşte până la 99 de cai.

Hatchback-ul compact promite să consume 5.47 litri în regim urban, 4.9 litri în extra urban şi 5.1 litri de carburant în regim mixt. În regim electric, maşina se poate deplasa uşor cu o viteză de 40 km/h.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/