(foto) Cel mai indiferent concetățean din diasporă ar fi rămas blocat în Moldova

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(later edit) În încercarea de a afla o reacţie de la autorităţile de la frontieră, privind așa-zisul blocaj în vamă al şoferului, deocamdată am primit următorul răspuns: „trecerile de către persoane și mijloace de transport cad sub incidența legii privind protecția datelor cu caracter personal.”


Cel mai indiferent concetățean din diasporă, care a uimit de curând societatea cu numerele de înmatriculare atipice de pe maşina sa, ar fi rămas blocat în Moldova! Despre acest lucru ne-a comunicat un cititor AutoBlog.MD.

În ziua de 28 august, odată ajuns în vama Albiţa, nu i s-a permis trecerea frontierei pentru a înainta în spaţiul UE.

„A vrut s-o pună pe platformă, chiar stând în rând la ieșire din Moldova, dar în ultimul moment a fost scoasă mașina din rând. Și conducătoru-i, un băiat tânăr (în fotografie în haine negre), era foarte agitat. Nu arăta deloc ca un p*****t în acel moment.”

Și acum întrebarea interesantă, dar deocamdată fără răspuns, este cum și pe unde a reușit să intre în țară? Ar fi avut în acel moment montate alte numere normale de Illinois, după care le-a schimbat cu cele personalizate în drum spre Chişinău?…

Un apropo în context. Ştiaţi că în Illinois există o listă de aproape 7.500 de combinaţii de caractere ce sunt interzise de ales pentru plăcuţe de înmatriculare?

[embeddoc url=”https://s3.documentcloud.org/documents/23812775/illinois-special-plates-inhibit-list.pdf”]

Cmentariile sunt închise