(video/update) Accidentul din weekend cu implicarea unei mașini de poliție. Momentul impactului

(update #2, 6 octombrie 2020, 09:38) Iată şi momentul impactului, care a fost surprins de o cameră de supraveghere. Se adeveresc astfel declaraţiile martorilor care spuneau că maşina INSP nu traversa intersecţia cu girofarul conectat, în timp ce şoferul din Hyundai real se deplasa cu o viteză sporită.


(update #1, 10:27) Accidentul de ieri noapte cu implicarea unei mașini de poliție. Autorităţile nu-l comentează

Poliţia nu prea a dorit să comenteze incidentul care s-a produs în noaptea zilei de ieri, cu implicarea unei maşini a INSP. Contactată de AutoBlog.MD Svetlana Scripnic, ofiţer de presă a Direcţiei Municipale a Poliţiei Capitalei, ne-a comunicat doar că impactul s-a produs în jurul orei 23:30.

Duster-ul era condus de un bărbat în vârstă de 32 de ani, iar SUV-ul Hyundai de un şofer de 25 de ani. În rezultatul accidentului persoane traumatizate nu au fost.

Cel care va fi găsit vinovat riscă amenda tradiţională în mărime de 1.500 lei şi 6 puncte de penalizare.


(ştire iniţială, 3 octombrie 2020, 00:54) Chișinău: Accident dur cu implicarea unei mașini de poliție. Al doilea vehicul a ricoșat și s-a răsturnat

Un accident rutier s-a întâmplat înainte de miezul nopții la intersecția bulevardului Grigore Vieru cu strada Ierusalim care duce direct spre ASEM. Implicate au fost un Duster al INSP, dar și un Hyundai Tucson care s-a răsturnat și s-a oprit practic în peretele restaurantului din intersecție.

Martorii afirmă că vinovat s-ar face echipajul de poliție care nu a cedat trecerea conducătorului din Hyundai, acesta din urmă deplasându-se cu viteză. Tot martori afirmă că mașina de poliție nu avea girofarul conectat.

Din fericire nimeni nu a avut de suferit traumatisme grave, conform, din nou, declarațiilor martorilor. La fața locului au ajuns evident alte echipaje de poliţie, dar și o ambulanță, pentru a cerceta cele întâmplate și a acorda ajutorul necesar respectiv.

Cu mai multe detalii revenim dimineața printr-un update! Noapte bună și aveți grijă la volan!

VIDEO: telegram.me/@yuriix1x
https://www.facebook.com/deemaha23/videos/3345541755535294/

Cmentariile sunt închise