(foto) Chişinău: Şoferul unui Opel a intrat violent într-o ambulanţă care transporta un pacient suspect de COVID-19

0

Un nou accident în oraşul „gol”, de această dată cu implicarea unei ambulanţe. A avut loc coliziunea în seara zilei de ieri la intersecţia străzilor Ismail și Mihail Kogălniceanu din Chişinău. Din fericire nimeni nu a avut de suferit.

Potrivit informaţiilor furnizate de martori, în maşina de salvare era transportat un pacient cu simptome suspecte de COVID-19. După accident a fost nevoie de o altă autospecială care să-l preia şi să-l ducă la destinaţie.

Pe acest caz a fost inițiată o anchetă pentru a se stabili toate circumstanţele şi cine se face vinovat. Deocamdată nu se cunoaşte dacă maşina de salvare avea inclus semnalul sonor în timpul deplasării şi dacă şoferul din Opel l-ar fi auzit.

Imagini de la faţa locului arată un hatchback avariat frontal care a intrat agresiv în partea laterală a ambulanţei. Vehicul din urmă s-a ales cu mai multe deformări ale caroseriei, dar şi o roată scoasă de pe osie.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-un-alt-accident-in-centrul-capitalei-impactul-a-dus-la-rasturnarea-unei-masini/

https://autoblog.md/foto-video-accident-grav-la-intersectia-serghei-lazo-stefan-cel-mare-sunt-raniti/

https://autoblog.md/foto-accident-scump-in-capitala-un-audi-s8-plus-implicat-si-avariat/

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata