(foto) Coincidenţă? Iată ce numere de înmatriculare şi-au pus pe maşini doi conaționali stabiliţi în Marea Britanie

0

Numerele de înmatriculare personalizate arată de regulă cine este proprietarul automobilului, ce preferinţe are şi ce doreşte să spună celor din jur.

Este şi cazul a doi automobiliști din Marea Britanie, despre care se afirmă că sunt moldoveni stabiliţi acolo. Prin plăcuţele instalate pe maşini aceştia arată celor din jur că sunt susţinători înrăiţi a două partide politice din Republica Moldova, or aceasta ar fi o pură coincidență, deşi nici în ţara noastră nu am văzut deocamdată dornici de a purta astfel de abrevieri.

Potrivit postării din grupul AutomobilistMD, BMW-ul în cauză a fost surprins în Salisbury, un oraș și un district ne-metropolitan situat în comitatul Wiltshire, regiunea South West, Anglia. Celălalt, un Mercedes-Benz, a fost văzut în Bedford, un oraș și un district ne-metropolitan din comitatul Bedfordshire, regiunea Est, Anglia.

De notat că acum patru ani în urmă, un blogger moldovean a dezvăluit faptul că, la puțin timp de la momentul lansării plăcuțelor de înmatriculare de tip nou şi a serviciului de personalizare, combinaţia de litere PDM cu o cifră, două sau trei alese aleatoriu, este indisponibilă de selectat, semn că cineva a blocat intenţionat ori a rezervat toată seria. Acest lucru este valabil şi în prezent. Pe de altă parte, o combinaţie a simbolurilor SOR şi o cifră, două sau trei, este disponibilă de rezervat şi confecţionat.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

Moldovenii sunt originali și peste ocean! Iată ce plăcuțe aleg ai noștri în SUA

Moldovenii sunt originali și peste ocean! Iată ce plăcuțe aleg ai noștri în SUA

Ţara în care de la 1 martie se vor putea comanda plăcuţe de înmatriculare cu “emoticoane”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata