(foto) Cu 183 de km/h pe traseul Chișinău-Bălți! Ghiciţi marca şi modelul maşinii

Un vitezoman a fost identificat pe traseul Chișinău-Bălți în seara zilei de ieri! Acesta a fost prins de radar că rula cu tocmai 183 de km/h pe timp de vizibilitate redusă.

INSP spune că a fost tras pe dreapta în scurt timp de către inspectorii de patrulare, până a produce o tragedie. Însă până unde ar fi putut ajunge cu o astfel de viteză?!

Conducătorul auto a fost amendat în baza articolului art. 236, aliniat 3 din Codul Contravenţional: “Depăşirea vitezei de circulaţie stabilită pe sectorul respectiv de drum cu mai mult de 40 km/h se sancţionează cu amendă de la 30 la 36 de unităţi convenţionale (1.500-1.800 de lei) şi cu aplicarea a 5 puncte de penalizare”.

De notat că şoferul are dreptul şi poate achita doar jumătate din amendă, astfel încât nu va simţi aproape deloc “usturimea” sa. Dar voi ce părere aveţi, care ar trebuie să fie sancţiunea pentru viteza excesivă care depășește chiar şi bunul simţ?

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/