(video) Depășirile neasigurate pot duce la posibile tragedii! Iată ce s-a întâmplat ieri în raionul Călărași

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Încă un accident grav s-a produs în weekend. A fost înregistrat duminică după amiaza, 17 martie, pe traseul R21 ce face legătură între orașele Orhei și Călărași, în preajma localității Țibirica. Mai multe persoane au ajuns la spital.

FOTO: IP Călărași
FOTO: IP Călărași

Conform informațiilor care ne-au fost relatate de ofițerul de presă al IP Călărași, Cristina Vicol, vinovat de accident s-ar face un tânăr de 35 de ani. Acesta, conducând un vechi Ford Transit, ar fi ieșit într-o depășire neasigurată. A urmat lovirea din partea laterală stângă a unui VW T5 care se mișca regulamentar cu un bărbat de 47 de ani la cârmă.

Contactul dintre autovehicule a fost atât de puternic încât ambele pot fi catalogate acum drept daună totală. Vă puteți convinge de acest lucru din fotografii. Unde mai pui că VW-ul s-ar răsturnat în consecință și toți pasagerii din el au fost luați la spital.

Vorbim despre șofer, doi bărbați de 70 și 64 de ani, dar și două femei de 71 și 60 de ani. Dar și conducătorul microbuzului roșu, împreună cu o pasageră de 37 de ani, de asemenea au fost transportați la Spitalul Raional Călărași pentru îngrijiri medicale.

Pe acest caz a fost demarată o anchetă.

Cmentariile sunt închise