(foto) Cumpărată din Germania, acum se vinde pentru aproape 6000 de euro. Prin ce se remarcă această Lada Niva

În Federaţia Rusă a apărut la vânzare o Lada Niva despre care proprietarul spune că un exemplar similar nu veţi mai găsi la ofertă. Este vorba despre un VAZ-2121 4×4 care a fost pregătit şi realizat pe piaţa germană, însă care a fost cumpărat de acolo şi importat în Rusia.

Exemplarul datează din 1988 şi a fost construit pentru export în Germania, după cum demonstrează autocolantele în limba germană situate în cabină și sub capotă. Proprietarul a înţeles că maşinile pentru export sunt ceva mai calitate în asamblare şi dotări, astfel încât nu a ezitat să-şi încerce norocul şi să cumpere una.

Sub capotă are un motor pe benzină de 1.6 litri, cu sistem de aprindere fără contact, care produce doar 75 de CP. Cutia de viteze este una mecanică în cinci trepte, aşa după cum dă de înţeles insigna de pe capotă, iar sistemul de tracţiune este 4×4. Cutia de viteze este una care în acei ani a fost instalată în principal pe modele orientate spre export.

Pe baza fotografiilor disponibile, SUV-ul ar fi într-o stare estetică excelentă. Cel puţin pe caroseria vopsită într-o nuanţă olivie nu există careva defecte. Interiorul are o tapiţerie închisă la culoare şi, de asemenea, arată bine. Vânzătorul susține că toate agregatele-i tehnice sunt în stare bună de funcționare și nu necesită careva reparații.

Printre alte dotări disponibile se numără o trapă, un volan Raid, două seturi de anvelope noi Kama Flame + Вли-5 175/80, un cârlig de remorcare, praguri laterale exterioare, un panou de protecţie a dedesubtului motorului, un portbagaj extern pentru vânătoare, etc. A suferit recent şi o revizie tehnică după care a apărut un nou acumulator, bujii, uleiuri şi antigel proaspete.

În ciuda acestor lucruri există întrebări privind parcursul maşinii. Dacă în fotografii se observă cifra de 2.247 de km, atunci în descrierea anunţului se indică 49.100 de km. Oricare ar fi realitatea, în schimb se cer aproximativ 5.770 de euro.

https://autoblog.md/seful-renault-despre-noua-lada-niva-va-fi-ceva-de-genul-land-rover-defender-sau-suzuki-jimny/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/