(foto) Dacia, reacţie ironică după ce a auzit că unii producători oferă abonament pentru încălzire în scaune

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Filiala britanică a companiei Dacia a decis să se ocupe în paralel şi cu trolling, pe lângă vânzarea de maşini. Într-un mod ironic subliniază că practica perceperii unei taxe printr-un abonament, pentru utilizarea anumitor funcții, care câștigă popularitate în rândul unor producători auto (precum BMW), pur şi simplu nu corespunde filozofiei mărcii!

În această ordine de idei, compania a lansat un lot limitat de termofoare pe care le va distribui gratuit clienţilor.

Acest nou produs din gama Dacia este un termofor clasic, decorat cu logoul mărcii pe o husă şi chiar botezat cu un nume propriu – Heated Seat Savior. Se recomandă de umplut cu apă clocotită (conform instrucțiunilor care vin în set) și ulterior de pus pe scaun înainte de a călători în lunile reci ale anului.

Dacia va propune noul produs într-un număr strict limitat, doar 75. În perioada 1-2 februarie va fi distribuit la reprezentanțele din Londra, Manchester și Swansea. Şi nu va fi necesar de achitat nimic pentru a deveni proprietarul accesoriului: va fi suficient doar de întrebat/cerut.

Dacia a subliniat că modelele Sandero Stepway, Duster și Jogger, în nivelele de echipare superioare, vin standard cu scaune încălzite și nu se cere o plată suplimentară pentru aceasta. Şi maşinile lor nu costă zeci de mii…

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/