in , ,

(foto) De ce este periculos să ai un showroom cu maşini scumpe şi vitrine din sticlă chiar lângă o autostradă

Incident bizar în oraşul Houston, Texas. O roată s-a rupt de la un camion, s-a rostogolit şi a prins viteză, iar în cele din urmă, trecând peste şase benzi de circulaţie a spart vitrina unui showroom McLaren şi s-a oprit peste un scump supercar de model 650S.

“Tragedia” a fost şi mai mare după ce s-a aflat că maşina avea deja un proprietar – jucătorul de baseball Trevor Bauer.

Poliția locală încă stabilește circumstanțele producerii incidentului. Între timp, Bauer a postat pe pagina sa de Twitter o fotografie care arată consecințele situaţiei: roata grea chiar se afla pe supercar, chiar deasupra compartimentului motorului, iar în jurul acestuia se află o mulţime de fragmente ale vitrinei sparte. Totuşi, inainte de a intra în încăpere, se poate observa clar puterea impactului iniţial cu peretele dinafară.

“Dacă mi-ai fi spus ieri că McLaren-ul meu a avut de suferit un accident din cauza unui camion, te-aș fi crezut. Dar dacă mi-ai fi spus că se va întâmpla într-un astfel de mod, ţi-aş fi răspuns că ţi-ai ieşit din minţi”, a scris sportivul pe Twitter.

Cu toate acestea nu este raportată amploarea daunelor generate, deşi presa americană scrie că mașina era asigurată. Costul estimat al unui astfel de McLaren 650S este de 300.000 de dolari

https://www.youtube.com/watch?v=h2IuoGE6th0

Vezi şi:

(video) Un măgar a confundat un McLaren cu un morcov. Suma pagubei l-a lăsat mască pe stăpân

(video) O roată a unui camion BelAZ a explodat lângă o Toyota. Iată ce s-a întâmplat cu maşina

(video) Proprietarul unui Tesla Model S a sărit peste un Mercedes E-Class şi a ajuns în vitrina unui showroom

Iti place articolul?