(foto) Ambuteiaje infernale în capitală din cauza anunţurilor întârziate ale primăriei despre trafic suspendat în PMAN

În PMAN şi câteva străzi adiacente s-a instituit pe neașteptate suspendare de trafic rutier, ceea ce a dus la crearea unor ambuteiaje infernale chiar de la primele ore ale dimineții. Mai mulţi şoferi şi-au pierdut deja răbdarea şi sunt nemulţumiţi că repetiţiile pentru Parada militară se desfăşoară în zi de muncă şi încă într-o oră de vârf.

Într-un comunicat de presă publicat abia în seara zilei de ieri, Primăria a anunţat cum se va desfăşura circulaţia prin centrul capitalei în următoarele zile, care vor fi restricţiile şi în ce interval de ore vor fi valabile.

Astfel, abia din această dimineață puţini au putut afla că astăzi, între orele 7:00-15:00, este sistat traficul pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt de la str. A. Pușkin până la str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni. Mâine şi poimâne situaţia va fi şi mai dificilă!

https://www.facebook.com/constantin.mihalachi/posts/4280400045357286?cft[0]=AZUsT3FusET_Cxb7B-w-gF4bAFShOaN7UMoS4xEzDd4XsJXOG8nl54hplHuf9kmYpcXBnPePQk9uPofO9JTDTrg9svOyqf3xdJyuLqeuR2F7A_uN9GnDLeTweIIHnPDCon0Ep5zFY_mETlhsZcEhFmrn&tn=%2CO%2CP-R

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/